Tinerii care au ucis în bătaie un bărbat în Parcul Crângași au fost arestați pentru 30 de zile. Ei și-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor

Tinerii care au ucis în bătaie un bărbat în Parcul Crângași au fost arestați pentru 30 de zile. Ei și-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor

Miercuri, 15 Mai 2024, ora 17:37

4126 citiri

Tinerii care au ucis în bătaie un bărbat în Parcul Crângași au fost arestați pentru 30 de zile. Ei și-au recunoscut vinovăția în timpul audierilor

Tinerii care au ucis în bătaie un bărbat în Parcul Crângași, arestați preventiv FOTO captură video

Un judecător de la Tribunalul Bucureşti a decis miercuri, 15 mai, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a celor doi tineri acuzaţi că au omorât în bătaie un bărbat în Parcul Crângaşi.

Potrivit unor surse judiciare, marţi seara, 14 mai, în jurul orei 20,26, în Parcul Crângaşi din Sectorul 6, mai multe fete însoţite de doi băieţi de 16 şi 20 de ani au aşteptat o altă fată pentru a-i aplica o corecţie fizică.

Fata ce urma să fie bătută a aflat, aşa că a venit la discuţii însoţită de concubinul mamei sale, un bărbat în vârstă de 46 de ani.

Fetele din cele două tabere au discutat amiabil, însă băieţii s-au luat la ceartă cu bărbatul de 46 de ani. Situaţia a degenerat într-un battle fizic. Băieţii au luat nişte araci din lemn de pe trotuar şi i-au aplicat bărbatului numeroase lovituri, în special în zona capului, iar victima a decedat.

Conform unui comunicat al Parchetului Capitalei, agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniştii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecţii, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul bărbatului. La agresiuni au asistat mai multe persoane – pietoni şi conducători auto.

În spaţiul public a apărut o înregistrare de la bordul unei maşini aflate în trafic, care surprinde atacul tinerilor asupra bărbatului, în timp ce acesta din urmă generation prăbuşit pe carosabil.

Cei doi tineri au s-au predat singuri la Secţia 20 Poliţie şi şi-au recunoscut vinovăţia în timpul audierilor.

CTP, în cazul crimei din Crângași: ”Nu cred că ucigașilor le-a venit ideea citind textul meu”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu s-a referit în ultima sa postare pe rețelele sociale la crima care a avut loc zilele trecute în Parcul Crângași, un bărbat de 46 de ani decedând după ce a…

Bărbat înjunghiat mortal de o tânără de 29 de ani, într-o localitate din Neamț. Poliția a deschis o anchetă

Femeie de 29 de ani aflată fără forme legale în localitate Roznov din Neamț a înjunghiat mortal un bărbat de 52 de ani.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au…

Read More


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *