Revija promašaja i drugi poraz kadeta u Staroj Pazovi, Kavaja: Sve…

Revija promašaja i drugi poraz kadeta u Staroj Pazovi, Kavaja: Sve…

Kadetska fudbalska reprezentacija Crne Gore je bila četvrtoplasirana na memorijalnom turniru „Miljan Miljanić” u Staroj Pazovi.

Naša selekcija je u posljednjem meču na turniru poražena od Sjeverne Makedonije 2:1. To je drugi poraz Crne Gore, nakon što je u utorak bolja bila Bugarska 2:0.

„Znamo da se kaže da kada se u jednoj utakmici promaši šansa – to se kažnjava. Ako bismo se vodili time, nakon viđenog danas treba da budemo kažnjeni za narednih nekoliko mečeva. Sve ostalo pada u vodu, iako te šanse nisu došle same od sebe, nego kao tear dobre igre i pritiska na rivala. Ali, u fudbalu se broje golovi. Žao mi je što je uloženi trud momaka na ovom turniru ostao bez rezultata”, rekao je selektor Radovan Kavaja.

Crna Gora je povela u 16. minutu pogotkom Matije Jovanovića. Prije toga, Andrija Vukoje je tri puta bio u dobroj poziciji da postigne gol, a jednom je neprecizan bio Alan Kastrat.

I nakon vođstva su „sokoli” bili u ofanzivi, pa izgledne šanse nisu iskoristili Jovanović i Vuk Pavićević.

Na drugoj strani, rival je bio konkretan, pa je u 40. minutu pogodio Martin Gjorgijev poslije nespretne reakcije defanzivaca naše ekipe. U nastaku su šanse promašivali Vukoje, Kristijan Jovović i Novak Fatić, a tresla se samo mreža crnogorskog tima – autogol je postigao Aleksa Perišić u 54. minutu.

Naš tim je igrao u sastavu: Edin Lekić, Marko Glendža (58. Emil Kujović), Aleksa Perišić, Andrija Anđelić, Petar Ražnatović (58. Jovan Anđić), Matija Jovanović, Vuk Pavićević, Andrija Vukoje, David Maraš (73. Novak Fatić), Viktor Lesjak (58. Price Đokaj), Alan Kastrat (46. Kristijan Jovović).

Be taught Extra


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *