Recenze přehrávače HiBy M300. Tento levný DAP postačí i audiofilům

Recenze přehrávače HiBy M300. Tento levný DAP postačí i audiofilům

Dobrá kvalita hudby

Příjemné ovládání

Systém a výdrž

Kompaktní rozměry

Chybí symetrický jack

Nižší výkon

9  /10

Velkou debatou mezi posluchači hudby je, zdali na cesty pro co nekvalitnější a nejsnadnější poslech používat DAP, nebo mobil s USB-C donglem. Dongle měl velkou výhodu v ceně, která byla často na zlomku kvalitního DAPu, nicméně HiBy M300 tuto výhodu maže. Za 5 790 Kč totiž nabídne přehrávač, který umí vše potřebné a nabídne kvalitní poslech hudby.

Velkou předností HiBy M300 je jeho cena, za ní nabídne běžný Android s možností doinstalovat kterékoli aplikace, překvapivě dobrou výdrž na jedno nabití, podporu DSD256 i PCM 768 kH / 32bit nebo bezdrátových kodeků LDAC, AAC, SBC a aptX. To vše v kompaktním a hezky provedeném těle.

DSC_2955.jpg

Mezi nevýhody se řadí přítomnost pouze jediného sluchátkového konektoru jack 3,5 mm. Chybí jakýkoli další symetrický výstup, přičemž tento fakt se podílí i na maximálním výkonu – přes symetriku bývá vyšší. Výrobce uvádí výkon 103 mW, což pro náročnější sluchátka nemusí být dostatečné.

HiBy M300 je přehrávat hudby pro audiofily, kteří chtějí cenově dostupný DAP na cesty. Má i několik zajímavých funkcí a překvapivě dobré ovládání. O tom a více o kvalitě hudby se dočtete v recenzi na řádcích níže.

V pokračování pro předplatitele také najdete

Jak dopadne výdrž.

Komu bude takto levný DAP dostačovat.

Zdali je vyladěný systém.

Kdo je největším konkurentem.

Chci Top class a Živě.cz bez reklam

Od 41 Kč měsíčně

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.



Určitě si přečtěte



Články odjinud

Read Extra


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *