Nejvýdělečnější hry na Steamu z 20. týdne

Prostřednictvím stránky SteamDB se ok nám opět dostává přehled nejvýdělečnějších her na Steamu za uplynulý týden. Konkrétně se jedná o období od 7. construct 14. května. První místo obsadila rogue-lite akce Hades II, která před týdnem vyšla v programu předběžného přístupu.

Na druhé pozici se umístil handheld Steam Deck, který na třetím místě doplnila nově vydaná plná verze diablovky V Rising. Tu následuje tradičně populární Helldivers 2. Z páté pozice se může těšit strategie Stellaris, jejíž prodeje vzrostly díky novému rozšíření s názvem The Machine Age.

Na šestém místě tentokrát skončila česká taktická akce Grey Zone Battle, která minulý týden v žebříčku nejprodávanějších her obsadila první pozici. Převahu nově vydaných her dokládá také sedmé místo metroidvanie Animal Effectively. Závěr první desítky se poté nese ve znamení her Manor Lords, EA Sports FC 24 a prvního Hades.

#SteamTopSellers for week of seven Would possibly perhaps even merely — 14 Would possibly perhaps even merely 2024 (No F2P):

#1 – Hades II
#2 – Steam Deck
#3 – V Rising
#4 – HELLDIVERS™ 2
#5 – Stellarishttps://t.co/cQ8OaFAQC8

— SteamDB (@SteamDB) Would possibly perhaps even merely 14, 2024

Read More


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *