Nattens viktigste nyheter

Nattens viktigste nyheter

Bidens lege avviser helserykter

Joe Biden har kun møtt nevrolog i forbindelse med årlige helseundersøkelser, skriver presidentens lege Kevin C. O’Connor i en uttalelse publisert i natt norsk tid. Det er første gang at legen uttaler seg etter debatten mellom Biden og Donald Trump 27. juni. Debatten utløste rykter og bekymringer om Bidens helsetilstand.

En nevrolog har besøkt Det hvite hus åtte ganger på like mange ganger. Ifølge O’Connor har nevrologen vært tilknyttet Det hvite hus siden 2012, og nevrologen har siden da gjennomført konsultasjoner for tusenvis av militært personell tilknyttet Det hvite hus. Som del av dette arbeidet pleier Cannard jevnlig å besøke Det hvite hus’ medisinske enhet, står det i uttalelsen fra O’Connor.

Trump tror ikke Biden gir opp

Republikanernes presidentkandidat Donald Trump sier han tror at president Joe Biden kommer til å fortsette presidentvalgkampen. Uttalelsen er Trumps første etter debatten 27. juni – en debatt som utløste spekulasjoner rundt Bidens helsetilstand. Bekymringen har ført til at flere toppdemokrater har bedt Biden tre til aspect, noe 81 år gamle Biden sier ikke kommer på tale.

Artikkelen fortsetter below annonsen

Artikkelen fortsetter below annonsen

Biden har stort ego og nominasjonene i det demokratiske partiet er låst som følge av delegatene Biden har sikret seg i primærvalgene tidligere i år, uttaler 78-årige Trump.

Mann til sykehus med brannskader etter boligbrann i Lørenskog

En mann har fått brannskader og fem personer er husløse etter en brann i en enebolig på Fjellhamar i Lørenskog natt til tirsdag. Boligen har fått retailer skader.

Artikkelen fortsetter below annonsen

Artikkelen fortsetter below annonsen

– Vi fikk melding 2.54 om chunky fyr i en bolig på Lørenskog, males brannmannskapene har klart å hindre spredning til nabohusene, sa vaktleder Kjell Nesset på Øst 110-sentral til NTB like før klokken 4.

Ved 3.30-tiden bekreftet politiet at alle beboerne har kommet seg ut.

– Det er registrert fem personer bosatt på adressen, som har to boenheter. Alle fem er ute av huset, sier operasjonsleder Melissa Krag i Øst politidistrikt til NTB.

Beryl svekkes ytterligere

Uværet Beryl har svekket seg ytterligere etter å ha blåst inn over land i Texas. Det amerikanske orkansenteret (NHC) har nedgradert Beryl fra orkan til tropisk lavtrykk, og uværet ventes å svekkes ytterligere i morgen når det fortsetter videre inn i Oklahoma, Arkansas, Louisiana og Missouri, med kraftig nedbør og fare for tornadoer.

Artikkelen fortsetter below annonsen

I Texas sto i natt nærmere 3 millioner husstander uten strøm etter Beryls herjinger, og minst tre menneskeliv har gått tapt i delstaten. Det kan ta flere dager før alle får strømmen tilbake. I tillegg har veier blitt satt below vann, oljeterminaler er blitt stengt, og over 1000 flygninger er blitt kansellert.

Alle dyrene reddet ut fra låvebrann på gård i Sande i Vestfold

Verken folk eller fe kom til skade etter en brann i en driftsbygning på en gård i Sande i Holmestrand kommune i Vestfold mandag kveld. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 23.17.

– Det er chunky fyr i en låve, males brannmannskapene har fått ut rundt 30 storfe, fortalte operasjonsleder Sigurd Edvardsen i Sørøst politidistrikt til NTB rett før midnatt natt til tirsdag.

Brannmannskapene meldte om kontroll på stedet rundt midnatt. To personer ble sjekket for røykskader av ambulansefolk på stedet.

Read Extra


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *