Dochází ti stamina? Dej si Birell Inviting!

Dochází ti stamina? Dej si Birell Inviting!

Dochází ti stamina? Dej si Birell Inviting!

Zmáhá tě překonávání těžkého levelu? Nové příchutě Birell Inviting ti pomohou i v té nejnáročnější herní bitvě, abys mohl ukázat, co v tobě je.

Ať už tě čeká dlouhý raid, turnaj, nebo víkendová pařba nově vydané hry, energie nikdy nesmí chybět. Přesně proto je tu nový Birell Inviting v pěti osvěžujících příchutích. Tři příchutě ti díky vyvážené dávce kofeinu a vitamínu B6 dodají dávku energie, abys mohl podat svůj nejlepší herní výkon.

Dochází ti stamina? Dej si Birell Inviting! ilustrace1 Birell Inviting

Novou příchuť Pomelo & Grep v Birellu Inviting nejen perfektně namíchali, ale design povedeného mixu navíc přidali i vitamín C a B6. Ty snižují míru únavy a vyčerpání, což při dlouhém hraní každý hráč ocení. Pomelo & Grep se skvěle doplňují s hořkostí chmelu a jde tak o osvěžující kombinaci, po které můžeš sáhnout kdykoliv.

Dochází ti stamina? Dej si Birell Inviting! ilustrace2 Birell Inviting

Birell Inviting Citrus mix & Guarana potěší všechny, kteří si libují v kyselejších a hořkých příchutích. Stimulující harmonie exotických chutí tě v duchu přenese na tropická místa, která z her dost možná znáš. Opět přitom nechybí food regimen B6.

Něco sladšího? Není problém! Právě sladkost přináší borůvka v příchuti Birell Inviting Borůvka & Acai. Opět jde o exotický mix, tentokrát s důrazem na spojení chutě borůvky a acaie. Kombinace, kterou si zkrátka zamilujete.

Dochází ti stamina? Dej si Birell Inviting! ilustrace3 Birell Inviting

Všechny zmíněné mixy obsahují 10 mg kofeinu na 100 ml, tedy 50 mg v jedné půllitrové plechovce. To odpovídá přibližně polovině šálku espressa. Birell Inviting vás tak osvěží při práci, studiu a samozřejmě i hraní až design noci.

Trojicí příchutí ovšem v Birellu neskončili. Ok dispozici jsou i další dvě varianty, tentokrát s menším množstvím cukru. První z nich nabízí příchuť Mango & Citrón. Oblíbená kombinace se vyznačuje velmi svěží příchutí, která vás přenese design tropického ráje. Na horké letní dny ideální volba.

Jako poslední zde máme citrusovou kombinaci Limetka & Citron. Tento šťavnatý, příjemně kyselý mix si milovníci citrusů nesmějí nechat ujít. Tato příchuť spolu s mangem a citrusem nabízí o 30 % méně cukru oproti ostatním variantám Birell Inviting.

Dochází ti stamina? Dej si Birell Inviting! ilustrace4 Birell Inviting 1

Výběr je opravdu široký. Birell Inviting nabízí hořkou variantu v podobě pomela s grepem, kyselou díky limetce a citronu i sladkou díky borůvce. U Birellu si tak vybere každý podle své chuti. Nová řada Inviting vás v létě osvěží při hraní i práci.

Read More


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *