COK predstavio opremu za Pariz

COK predstavio opremu za Pariz


Ostali sportovi

M. Živaljević

MARINA BANOVIĆ KREIRALA UNIFORME

Na Olimpijskim igrama je važno učestvovati, poželjno je pobjeđivati, a posebno na otvaranju lijepo izgledati.

Ovo je svečana uniforma crnogorskog olimpijskog tima za 26. jul, kada će da budu otvorene Igre u Parizu, a kreatorka je Marina Banović.

COK i kompanija “Sport imaginative and prescient” predstavili su na reviju Podgorici i opremu, koju će naši predstavnici da nostril tokom Igara affect 12. augusta. Nosili su je manekeni, ali i naši vaterpolisti Jovan Vujović i Marko Mršić, te plivačica Jovana Kuljača i plivač Miloš Milenković.

“Bilo je veće treme nego prije bazena, sigurno. Učešće na OI je dječački san, uniformne su prelijepe. Čast mi je da je nosim i da predstavljam našu državu na Olimpijskim igrama. Biće pakleno, ali smo spremni za to i motivisani. Imamo želju, motiv i kvalitet da nešto uradimo”, rekao je Vujović.

Kuljača je istakla da je zadovoljna uniformom koju će crnogorski sportisti nositi na otvaranju u Parizu.

“Baš sam srećna i jedva čekam to iskustvo da doživim. Idemo 23. jula, nadam se najboljem rezultatu”.

Predsjednik Crnogorskog olimpijskog komiteta Dušana Simonovića je naglasio da mora da bude zadovoljan činjenicom da će olimpijci nositi “Nike” opremu.

“Prije svega, želim da zahvalim kompaniji “Sport imaginative and prescient” koja nas sve ove godine prati. Ovo je već treći olimpijski ciklus da je zvanični sponzor našeg olimpijskog tima, zapravo zvanični dobavljač opreme ‘Nike’. U vremenu koje smo proveli zajedno stvorili smo sjajan partnerski odnos. Ovo je odnos i empatije, i jedinstva, i predstavljanja društvene odgovornosti. Ali, prije svega, odnos prijateljstva i drugarstva, porodice Veličković koja je na čelu te kompanije i sve ove godine to prati i radi. Zaista im se od srca zahvaljujem na svemu. Neobično sam im zahvalan zbog naših sportista koji se sjajno osjećaju u toj prelijepoj opremi”.

I, naravno, nezaobilazna je Marina Banović.

“Već nekoliko puta je bila možda i najzapaženiji kreator opreme olimpijaca na najvećoj smotri sporta na planeti. Ponovo je tu sa nama i vjerujem da ste zadovoljni onim što je predstavila večeras”, zaključio je Simonović.

Пратите нас на

Повезане вијести


Read Extra


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *