Accident mortal pe DN 67 provocat de șoferul unui autocar, care generation băut

Accident mortal pe DN 67 provocat de șoferul unui autocar, care generation băut

Joi, 16 Mai 2024, ora 15:24

1531 citiri

Accident mortal pe DN 67 provocat de șoferul unui autocar, care generation băut

Victima avea 65 de ani FOTO ISU Vâlcea

Un bărbat a murit şi două femei au fost transportate la spital joi după-amiază, 16 mai, după ce un autoturism şi un autocar s-au ciocnit pe DN 67, în judeţul Vâlcea.

Accidentul a avut loc pe DN 67, în localitatea Bărbăteşti.

”Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că ar fi avut loc o coliziune între un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, şi un autocar condus de un bărbat de 56 de ani, din localitatea Bărbăteşti. În urma impactului, a fost rănită o femeie de 60 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, şi şoferul autoturismului, un bărbat de 65 de ani, din păcate a decedat. O altă femeie, pasageră în autocar, a suferit un atac de panică, fiind transportată la spital”, a transmis IPJ Vâlcea.

Şoferul autocarului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind dus la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

În urma accidentului, circulaţia pe DN 67 a fost blocată timp de aproximativ o oră, valorile de trafic fiind uşor ridicate, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Bunică și nepoată spulberate pe o trecere de pietoni din București. Victimele, transportate de urgență la spital

O femeie, de 60 de ani şi nepoata ei, de 8 ani au fost lovite, joi, 16 mai, de o maşină pe o trecere pentru pietoni din Bucureşti, situată la intersecţia dintre Bd. 1 Decembrie 1918 cu Str….

Victorie a avocaților în cazul accidentului în care micuța ieșeancă Anastasia și-a pierdut viața pe 1 iunie 2022. Șoferița vinovată, judecată și pentru ucidere din culpă

Aproape doi ani s-au scurs de la accidentul de la Scobinți, judeţul Iaşi, accident în care Anastasia, o fetiţă de 4 ani, generation lovită mortal de o șoferiță fără permis de conducere. În…

Be taught Extra


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *