OnePlus pregătește un acumulator de 7000mAh care să încapă în carcasa unui smartphone obișnuit

OnePlus pregătește un acumulator de 7000mAh care să încapă în carcasa unui smartphone obișnuit

Miercuri, 10 Iulie 2024, ora 02:44

1211 citiri

OnePlus și OPPO, în colaborare cu CATL, se pregătesc să aducă pe piață o inovație majoră în ceea ce privește autonomia smartphone-urilor, prin utilizarea unei noi generații de acumulatori cu o densitate energetică superioară.

Aceasta ar putea reprezenta un salt semnificativ în autonomia telefoanelor inteligente, fără a compromite designul subțire și greutatea redusă a acestora.

Deși telefoanele cu acumulatori de 10000mAh sau mai mari sunt deja disponibile, acestea sunt în favorite dispozitive robuste, cu dimensiuni și greutăți considerabile. Noua tehnologie la care lucrează OnePlus ar putea aduce un acumulator de 7000mAh într-un smartphone obișnuit, inițiind astfel o nouă competiție între producătorii de telefoane pentru îmbunătățirea autonomiei.

Comparații cu modelele existente

Un exemplu most modern este OnePlus Ace 3 Expert, care dispune de un acumulator de 6100mAh într-o carcasă de doar 8.8mm grosime și 207 grame. În comparație, Samsung Galaxy S24 Ultra are o grosime de 8.6mm și cântărește 233 grame, dar oferă doar un acumulator de 5000mAh. Un telefon cu dimensiunile lui Ace 3 Expert și un acumulator de 7000mAh ar pune presiune pe flagship-urile actuale și viitoare ale competiției, precum Samsung.

Zvonurile de la Digital Chat Online page sugerează că primul telefon OnePlus cu un acumulator de 7000mAh va fi un model mid-fluctuate, indicând faptul că tehnologia nouă nu este prohibitiv de scumpă. Aceasta ar putea implica unele compromisuri, cum ar fi viteza de încărcare sau grosimea/greutatea dispozitivului, dar potențialul de îmbunătățire a autonomiei este imens.

Samsung a lansat deja telefoane cu acumulatori de 7000mAh, cum ar fi Galaxy F62 și Galaxy M51, ambele având o grosime de 9.5mm și o greutate de peste 210 grame. Însă, aceste modele au viteze de încărcare limitate la 25W. Dacă OnePlus poate oferi o putere de încărcare de cel puțin 50W, ar putea economisi timp semnificativ pentru utilizatori.

Motorola lansează moto g85 5G: Primul smartphone din gama Moto G cu ecran OLED curbat

Motorola Lansează moto g85 5G: Primul Smartphone din Gama Moto G cu Ecran OLED Curbat
Motorola a anunțat astăzi noul membru al familiei moto g: moto g85 5G, marcând o premieră pentru gama…

OnePlus Nord 4: lansarea oficială pe 16 iulie. Cu ce specificații vine + model

OnePlus se pregătește să dezvăluie noul său instrument din gama midrange, OnePlus Nord 4, într-un eveniment ce va avea loc pe 16 iulie la Milano, Italia.
Invent și construcție
Conform…

Learn Extra


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *